Snel & Veilig Online boeken

Betrouwbaarheid & Veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel!

Veilig Boeken bij de verhuurder!

Online een vakantiehuis huren is kinderlijk eenvoudig. Het is echter wel belangrijk dat het boekingsproces en de bijbehorende betaling wel veilig gebeurd.

Bij het boeken van een accommodatie worden jouw Privé -en Betalingsgegevens verzonden. Hiervoor maken al onze partners gebruik van geavanceerde encryptie technologie. Dit gebeurd middels een beveiligde verbinding middels SSL of TLS. (SSL staat voor Secure Sockets Layer.)

Hiermee worden alle gegevens gecodeerd verstuurd en zijn deze dus niet door derden te onderscheppen of te achterhalen.

Betrouwbare Partners

Naast veiligheid en privacy bij het boekingsproces, is de betrouwbaarheid van de verhuurder natuurlijk het belangrijkste.

Daarom werken wij alleen met gerenommeerde partners, die beschikken over de juiste licenties en keurmerken. Binnen de reisbranche zijn er verschillende keurmerken, waarvan de SGR, ANVR en Stichting Calamiteitenfonds de belangrijkste zijn.

Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat onze partners beschikken over een webwinkel keurmerk zoals van Thuiswinkel waarborg of Webshop Keurmerk.

Voor ons het belangrijkste dat u straks met een goed gevoel op vakantie gaat!

Veilig Boeken bij de verhuurder!

Je kunt meestal direct zien of een Reisorganisatie of Aanbieder beschikt over de vereiste keurmerken die de betrouwbaarheid garanderen. Vaak staan onderaan de website de logo’s van de keurmerken netjes vermeld. Wij hebben de belangrijkste keurmerken voor jou op een rijtje gezet.

Klik op de logo’s om de websites van deze organisaties te bezoeken en meer informatie te vinden. Bij twijfel of een aanbieder ook inderdaad over het keurmerk beschikt kun je dit hier ook controleren. Tevens heb je de mogelijkheid om misbruik te melden, want het is verboden om ten onrechte deze keurmerken te gebruiken.

VakantieHuis Spotter
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord